print
Uudised

6. detsember 2014

  Teist aastat järjest osales Eesti Arhiiv New Yorgi Eesti Maja Jõululaadal. Sel aastal oli menukaubaks äsja ilmunud ´´DP Chronicle´´. See on arhiivi rajaja Ferdinand Kooli kuulsa ´´DP Kroonika´´ inglise keelne tõlge.
Nüüd saavad eesti sõjapagulaste ameerika sugulased ja pereliikmed ka ise viimaks lugeda põgenike aastatest Saksamaa laagrites ja uude maailma saabumisest. 
Eesti Maja oli tavakohaselt rahvarohke, heaks kaubaks läksid nii Kalevi shokolaad kui jõuluteemaline käsitöö. Kohvikut täitis isuäratav verivorstide ja hapukapsa hõng, baaris käis elav vestlus nii uute kui vanade tuttavate vahel.
Arhiiv osaleb Jõululaadal mitte ainult lisafondide kogumiseks, vaid ka oma olemasolust laiemale publikule teadvustamiseks. Kuna asume New Yorgi kesklinnast kaugel, ei satu keegi me juurde juhuslikult.
´´DP Chronichle´´ on saadaval Vaba Eesti Sõna raamatupoes, palun võtke otse-kontakti

The Nordic Press, Inc.

243 East 34th Street

New York, NY   10016

USA

Phone: 212 686-3356

Fax: 212 698-2939

email: nordic_press at nyc dot rr dot com This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. talitus at vabaeestisona dot com This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.